Client:  Ferrero Rocher

Product:  Two 6 metre cylinders

Location:  Westfield London

Assignment:  Behind the Layers

Date:  2017

In London, Ferrero Rocher has a reputation for creating talked-about pre-Christmas pop-up experiences.

For the 2017 pre-Christmas period, creative agency Haygarth produced Behind the Layers, a multi-sensory tasting experience in a prime location at London's Westfield centre.

A key ingredient was Igloo shared VR. Two of our 6 metre cylinders were used as the backdrop for the 45-minute experience, which took guests deep into the heart of Ferrero Rocher.

As suspected, the installation was a real talking point, picking up a tranche of media coverage including the Evening Standard and the Independent.  You can also take a look at the video below for a quick taster.

Ferrero Roche, December 2017